BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

Lorde

Ella Marija Lani Yelich O’Connor (1996) is een Nieuw-Zeelandse singer-songwriter die in 2013 met haar debuutsingle Royals een enorme populariteit verwerft in Australië, Nieuw Zeeland, Canada en de USA, kort daarna gevolgd door Europa. Met haar muziek, die een mix is van electropop, hiphop en minimal art weet ze zich een plaats te verwerven tussen meer gepolijste zangeressen als Miley Cyrus en Lana del Rey .vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop