BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Hoofdstukken > Populaire muziek > Dr. Feelgood
Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

Dr. Feelgood

Engelse pub rock band, opgericht door Lee Brilleaux en Wilko Johnson in 1971 en daarmee een van de wegbereiders van het genre. Ze staan bekend om hun energieke optredens. Niet toevallig is hun eerste live-album Stupidity hun best verkochte plaat. Hoewel ze nog wekelijks optreden en de hele wereld afreizen is hun commerciële succes na de eerste jaren afgenomen. Hun bekendste nummer is Milk and Alcohol uit 1979.vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop