BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Hoofdstukken > Populaire muziek > Iron & Wine
Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

Iron & Wine

Artiestennaam van de Amerikaanse zanger Samuel Beam (1974) soms gesteund door een band van zeven andere musici. Zijn muziek is een goed voorbeeld van indiefolk . Vanaf de debuutalbums The Creek Drank The Cradle (2002) en Our Endless Numbered Days (2004) neemt de aanhang van deze ingetogen muziek snel toe, vooral in Amerika. Beam wordt vaak vergeleken met zangers als Nick Drake , John Fahey , Simon & Garfunkel en Neil Young.vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop