BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Hoofdstukken > Populaire muziek > Tindersticks
Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

Tindersticks

Engelse indie popgroep rond zanger Stuart Staples (1965), opgericht in 1992. De muziek is melancholiek en de gemompelde teksten zijn vaak nogal somber. Ondanks solo-uitstapjes van Staples vanaf 2005 is de groep niet uiteengevallen. Wel is de muziek geleidelijk toegankelijker geworden wat resulteert in steeds betere verkoopcijfers, ook in Nederland, met als voorlopig commercieel hoogtepunt The Something Rain (2012)vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop