BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Hoofdstukken > Populaire muziek > The Bonzo Dog Doo Dah Band
Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

The Bonzo Dog Doo Dah Band

Engelse avant-garde band uit de jaren ’60, opgericht door kunstacademiestudenten, met als eerste doel om hun publiek net zo’n grote hekel te laten krijgen aan MOR (middle-of-the-road muziek) als ze zelf hebben. Daartoe mengen ze dixieland , psychedelische pop en music-hall muziek met surrealistische sketches, toneelspektakel en klassieke Engelse humor tot een hilarisch geheel.vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop