BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

Sensation

Een Nederlands dance-feest dat sinds 2000 ieder jaar gehouden wordt in de Amsterdam ArenA. Alle bezoekers zijn in het wit en verschillende dj’s draaien lichte housemuziek. Een tweede versie, Sensation Black, waarop de bezoekers in het zwart gekleed gaan, bestaat vanaf 2002. ‘Black’, zoals dit evenement nu heet, besteedt meer aandacht aan de hardere dance-muziek.
In 2005 begon organisator ID&T met Sensation International. Inmiddels hebben er zestig events plaatsgevonden in Europa, Australie, en Zuid Amerika.vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop