BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Hoofdstukken > Populaire muziek > Ian Matthews
Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

Ian Matthews

Ia(i)n Matthew MacDonald (1946) is is goed te horen op de eerste albums die Fairport Convention , waar hij dan lid van is, uitbrengt. Als die groep zich afkeert van de Amerikaanse invloed begint hij een solocarrière, afgewisseld met tijdelijke bands zoals Southern Comfort en Plainsong. Met de eerste van die twee groepen heeft hij in 1970 een wereldhit met Woodstock. Hij woont sinds 2000 in Nederland.vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop