BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

       Maja Vervoort Maja Vervoort (1940) studeerde psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Zij was in de jaren '70 werkzaam als redacteur bij de Grote Spectrum Encyclopedie. Zij werkte vanaf de start bij het maandblad Psychologie Magazine en als boekenredacteur bij de uitgeverij Swets & Zeitlinger. Van 1997 tot 2000 was zij hoofdredacteur van Psychologie Magazine. Zij is medeauteur van het boek Therapiewijzer, theorie en praktijk van 21 psychotherapieën (Archipel, 2003) en schreef het boek Gissen en missen. Valkuilen van de menselijke geest (Archipel, 2004). Zij schreef recensies voor het dagblad Trouw en artikelen voor het maandblad Opzij.

 
Gratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop