BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

       Hester Wolters Hester Wolters (1943) is  kunsthistoricus gespecialiseerd in architectuur en design. In 1987 was zij samen met Gert Staal eindredacteur van het boek Holland in vorm, het standaardwerk over de Nederlandse vormgeving van 1945 tot 1987. Van 1993 tot 2007 was zij hoofdredacteur van Vormberichten, het maandblad van de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO). Daarnaast is zij betrokken bij verschillende publicaties over vormgeving en architectuur.
Gratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop