BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

       Frans MeulenbergFrans Meulenberg (1955) studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde. Hij is publicist en is verbonden aan de afdeling Medische ethiek en filosofie van de geneeskunde, Erasmus Universiteit Rotterdam. Zijn onderzoek richt zich op de representatie van ethische en filosofische dilemma's in romans en speelfilms. Hij is al jaren bestuurlijk actief in de filmhuis wereld. Daarnaast is hij secretaris van de Raad voor de Cultuur Zeeland. Voor dit hoofdstuk werkt hij samen met Henk Maassen
Gratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop