BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

       2ron_voor_cw

Drs. Ron Bijnen (1947) studeerde Fysische Geografie in Utrecht.
Vanaf 1973 was hij werkzaam aan het Lingecollege in Tiel als docent, decaan en counselor.
Op zijn naam staan diverse publicaties op het gebied van fysische en sociale geografie, onderwijs, reizen en muziek.
Hij is een aantal jaren verbonden geweest aan de Werkgroep Popmuziek en heeft vanuit die functie enkele jaren les gegeven aan scholen en vormingscentra over het thema ‘Ontwikkelingen in de lichte muziek sinds de Tweede Wereldoorlog en de maatschappelijke relevantie daarvan’. Over stijlen, structuren en verbanden binnen die muziek.
Gratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop