BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

       foto_rensoRenso van Nuland (1982) studeerde Journalistiek in Tilburg. Naast werkzaamheden bij een verzekeraar deed hij verschillende journalistieke klussen. Zo was hij voor een dag per week eindredacteur van het amateurvoetbal bij het Brabants Dagblad en schreef hij op oproepbasis artikelen voor de website van de Rabobank wielerploeg. Na een periode van zelfstandig tekstschrijver, is hij aan de slag gegaan als contentmarketeer en tekstschrijver van digitale media.

Vanzelfsprekend is hij een enthousiaste filmliefhebber.
Gratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop