BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

Typhoon

Artiestennaam van de Surinaams-Nederlandse rapper Glenn de Randamie (1984). In 2007 brengt hij het debuutalbum Tussen Licht En Lucht uit, gevolgd door Colucci Era (2009) als lid van de hiphopgroep 'De Fakkelbrigade'. Dat album bereikt de Nederlandse top-10. Het tweede soloalbum van Typhoon Lobi Da Basi (Liefde is de baas, 2014) doet het nog beter en wordt door de muziekbladen verwelkomd als het beste Nederlandse album van het jaar.vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop