BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Hoofdstukken > Populaire muziek > The Neville Brothers
Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

The Neville Brothers

Amerikaanse rhythm & blues en soulgroep , sinds 1977 bestaande uit vier broers (Aaron, Art, Charles en Cyril Neville) later aangevuld met Aaron’s zoon Ivan. Eerder (sinds 1968) maken Art en Cyril deel uit van The Meters die vergelijkbare muziek maakt. De stem van Aaron (1941), 'de zingende nachtegaal' is de meest opvallende van het kwartet en hij maakt dan ook diverse soloplaten. De grootste hit in Nederland van de groep is Yellow Moon (1989).vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop