BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Hoofdstukken > Populaire muziek > The Four Seasons
Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

The Four Seasons

Amerikaanse popgroep, opgericht in 1960 door zanger Frankie Valli (1934) die met zijn falsetstem voor het typerende geluid van de groep zorgt. Het levert ze 100 miljoen verkochte platen op en 30 hits: de eerste is Sherry (1962). Hoewel de groep na 55 jaar nog steeds bestaat heeft hun harmonieuze, close-harmony muziek sinds het vertrek van Frankie Valli in 1967 veel van de oude aanhang verloren.

 vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop