BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

Taste

Ierse bluesrockgroep , in 1966 opgericht door Rory Gallagher . Van de twintig albums is het tweede – On The Boards – (1970) het meest succesvol evenals de daarvan afkomstige single What’s Going On. De groep staat bekend om haar energieke optredens; het meest legendarisch is dat op het 'Isle of Wight Festival' in 1970, naast The Who en Jimi Hendrix . Na het vertrek van Rory Gallagher in 1970 wordt de groep opgeheven.vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop