BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

Soulwax

Belgische popgroep rond de broers Stephen en David Dewaele. Hun muzikale stijl is heel gevarieerd: jaren ’60 pop, harde gitaarrock , disco , hiphop en house wisselen elkaar af. De singles Any Minute Now (2004) en E-Talking (2005) van het derde album (ook Any Minute Now geheten) zorgen voor de internationale doorbraak. Met het project 'Radio Soulwax' probeert de band sinds 2011 24 uur per dag een continu doorlopende mix van muziek uit diverse decennia op een website te presenteren.vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop