BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Hoofdstukken > Populaire muziek > Roger Chapman
Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

Roger Chapman

Roger Maxwell Chapman (1942) is een Engelse zanger, vooral bekend door zijn werk met de progressieve rockgroep Family (1966- 1973) en met de bluesrockband Streetwalkers (1974-1977). Sindsdien werkt hij met zijn eigen band Roger Chapman and The Shortlist. De muziek evolueert van alternatieve en psychedelische rock naar blanke soul en bluesrock , maar altijd domineert de kenmerkende stem met het bijzondere vibrato van Chapman.vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop