BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Hoofdstukken > Populaire muziek > Robert Plant
Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

Robert Plant

Robert Anthony Plant (1948) is een Engelse rockzanger. Van 1965 tot 1968 brengt hij zowel muziek uit met de band Listen als solonummers. Van 1968 tot 1980 is hij de zanger van Led Zeppelin waarmee hij beroemd wordt. Vanaf 1982 verschijnt een dozijn soloalbums waarvan enkele samen met ex Led Zeppelin gitarist Jimmy Page . Het tweede album: The Principle Of Moments (1983) doet het in Nederland het best.vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop