BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

Kate Rusby

Kate Anna Rusby (1973) is een Engelse zangeres, die wordt beschouwd als de belangrijkste vertegenwoordiger van de folk van de afgelope ntwintig jaar. Haar stijl doet denken aan die van Sandy Denny , maar er zijn ook Ierse invloeden in haar muziek. Op haar eerste plaat is ze nog lid van de band Equation, maar vanaf 1997 brengt ze een dozijn solo albums uit. Die leveren haar – met name in Engeland – een grote aanhang en veel prijzen op.

 vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop