BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

Joss Stone

Joss Stone (Joscelyn Eve Stoker, 1987) is een Engelse zangeres van r&b en soulmuziek en actrice. Haar eerste album The Soul Sessions (2003) maakt ze al op zestien-jarige leeftijd en er worden miljoenen exemplaren van verkocht. De singles You Had Me (2004) en Tell Me ‘Bout It (2007) zijn haar grootste hits in Nederland. Ze speelt ook in een vijftiental films en tv-series, zoals in The Tudors (2010).vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop