BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

Joe Walsh

Joe Walsh (1947) is een veelzijdige Amerikaanse gitarist, vooral als slidegitarist staat hij aan de top van de wereld. Na een aantal succesvolle soloplaten te hebben uitgebracht treedt hij in 1976 toe tot The Eagles . Daar zorgt hij voor een pittiger geluid en heeft hij veel invloed op het succesvolle album Hotel California (1976). Vanaf 1978 hervat hij zijn solocarrière die de eerste jaren opnieuw goed verloopt maar in de loop van de jaren ’80 neemt de belangstelling van het grote publiek voor hem af.vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop