BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Hoofdstukken > Populaire muziek > Joe Bonamassa
Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

Joe Bonamassa

Joe Bonamassa (1977) is een Amerikaanse bluesrockgitarist en zanger, sterk beïnvloed door Eric Clapton en B.B. King. Vanaf 2000 brengt hij in hoog tempo een kleine 20 albums uit die alle goed verkopen, ook in Nederland. Don’t Explain (2011), een meer soulgeoriënteerde plaat samen met zangeres Beth Hart , komt hier zelfs in de album top-10 en blijft daar een half jaar in staan.vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop