BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Hoofdstukken > Populaire muziek > Joan Armatrading
Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

Joan Armatrading

Joan Armatrading (1950) i s een Britse zangeres en componist, afkomstig uit Saint Christopher (St. Kitts) die reggae , jazz, blues , soul , folk en Engelse pop vermengt tot een geheel eigen stijl, die vooral in de jaren ’70 en ’80 veel aanhang heeft. Hoewel haar teksten soms heel emotioneel zijn en erg persoonlijk lijken, zijn ze zó universeel dat iedereen er z’n eigen gevoelens in kan projecteren.vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop