BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

Jo Lemaire

Jo Lemaire (1956) is een Belgische zangeres. Haar stem past ergens tussen die van rock- en postpunkzangeres Siouxsie Sioux en die van Juliëtte Gréco . In 1979 begint ze haar carrière als zangeres van de groep Flouze maar vanaf 1983 gaat ze op de solotoer en haar eerste album Concorde (half Engels en half Frans) is meteen een groot succes in België, Nederland, Canada, Frankrijk en Duitsland. Het vierde album Duelle (1990) wordt zelfs goud.vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop