BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

Humble Pie

Engelse rockgroep , in 1969 ontstaan door samenwerking van Steve Marriott (ex Small Faces ), Peter Frampton (ex The Herd), Greg Ridley (ex Spooky Tooth) en Jerry Shirley (ex Apostolic Intervention). Omdat de eerste drie toeleverende bands gevestigde namen waren kreeg Humble Pie al snel het predicaat supergroep. Karakteristiek voor de muziek is het tegen elkaar in spelen van de beide gitaristen Marriott en Frampton. Ondanks het grote succes van de eerste single en de eerste albums valt de populariteit van de groep na een paar jaar sterk terug.vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop