BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Hoofdstukken > Populaire muziek > Harry Sacksioni
Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

Harry Sacksioni

Harry Sacksioni (1950) is een Nederlandse componist en gitarist, die bekend staat om zijn complexe en virtuoze arrangementen van eigen composities en bewerkingen van composities van anderen. Hij geldt als de beste akoestische gitarist van de Benelux en veel andere gitaristen hebben tijdens hun muziekstudie moeten oefenen met zijn composities. Hij heeft een 30-tal albums uitgebracht die geen hits worden maar door kenners hoog worden gewaardeerd.vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop