BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

Gene Clark

Harold Eugene Clark (1944-1991) is een Amerikaanse singer-songwriter en een van de oprichters van The Byrds . Tijdens zijn lidmaatschap van die groep (1964-1966) is hij zowel de belangrijkste componist als de beste zanger. Omdat het management medeoprichter Roger McGuinn een steeds grotere rol wil geven verlaat Clark The Byrds en begint een solocarrière, onderbroken door twee jaar in Dillard & Clark en korte perioden met opnieuw The Byrds en met enkele oud-leden van die groep in wisselende combinaties.vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop