BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Hoofdstukken > Populaire muziek > Esmée Denters
Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

Esmée Denters

(1988) Nederlandse zangeres, die wereldberoemd werd door haar zelfgeplaatste filmpjes op de website YouTube. In de filmpjes is Denters te zien terwijl zij vooral covers zingt maar ook enkele zelfgeschreven nummers. In 2007 kreeg zij een platencontract bij de Amerikaanse platenmaatschappij Tennman Records, het label van Justin Timberlake . Na het opnemen van het debuutalbum stond zij achtereenvolgens in het voorprogramma van Justin Timberlake en Enrique Iglesias.vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop