BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Hoofdstukken > Populaire muziek > Bonnie St. Claire
Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

Bonnie St. Claire

Bonnie St. Claire (echte naam Bonje Cornelia Swart, 1949) is een Nederlandse zangeres. Haar carrière begint in 1967 met enkele solohits, maar haar grote doorbraak komt als ze van 1972 tot 1975 de zangeres wordt van de band Unit Gloria en daarmee o.a. het nummer Clap Your Hands And Stamp Your Feet (1972) uitbrengt. In de jaren daarna blijft ze solo muziek uitbrengen waarvan Rocky (1976) haar grootste hit wordt.vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop