BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Hoofdstukken > Populaire muziek > Anita Meyer
Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

Anita Meyer

Anita Meyer (1954) is een Nederlandse zangeres, die vanaf haar dertiende al meezingt in diverse koren en als achtergrondzangeres. In 1975 wordt ze lid van 'The Rainbow Train”'van Hans Vermeulen.  Die ziet kansen voor een solocarrière en schrijft voor haar het nummer The Alternative Way (1976). Dat wordt haar eerste nummer-1 hit. Vanaf 1983 treedt ze regelmatig op met Lee Towers .

 vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop