BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

Agnes Obel

Agnes Caroline Thaarup Obel (1980) is een Deense singer-songwriter . In 2005 verhuist ze naar Berlijn waar ze in 2010 haar debuut Philharmonics en in 2013 Avertine opneemt. Beide albums worden in vrijwel heel West-Europa omarmd, ook in Nederland en België. Haar muziek is beïnvloed door zowel popartiesten als (Joni Mitchell , Roy Orbison ) als modern klassieke componisten (Debussy , Ravel , Satie ).vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop