BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

       Petra Jonkers 150

Petra Jonkers studeerde Politicologie in Leiden en vakken geschiedenis aan de Ruprecht-Karls-Universität en de Jüdische Hochschule in Heidelberg. In 2003 promoveerde zij aan de (huidige) Radboud Universiteit in Nijmegen in de rechtsgeleerdheid op een rechtssociologisch proefschrift over de totstandkoming en uitvoering van arbeidsmarktwetgeving voor etnische minderheden. Daarvoor deed zij ook vergelijkend onderzoek in Canada. Zij was eerder werkzaam als docent bij de juridische faculteit van de Universiteit van Tilburg en als adviseur bij de Raad voor Maatschappelijke Ontwikkeling. Vanaf november 2004 werkt zij bij de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid aan verschillende projecten, waaronder Jeugd, Veiligheid, Religie en publiek domein en Keuze, gedrag en beleid.  


Volg CultureelWoordenboek.nl:Gratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de schrijvers worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat financiële steun nodig. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over. Hoe?
Kijk onder Vriend worden?

paginatop