BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

Karin Kohnstamm-Conijn

       Karin Kohnstamm-Conijn

Karin Kohnstamm-Conijn koos na haar eindexamen bewust voor een creatieve opleiding in de mode en werkte enige jaren voor de vrouwenbladen. Naast deze werkzaamheden besloot zij eerst Kunstgeschiedenis te gaan studeren om daarna af te studeren in de Communicatie Wetenschappen.  De afgelopen jaren heeft ze zich verdiept in coaching en zich aangesloten bij  StudiekeuzeOpMaat. Met negen coaches verspreid over Nederland  begeleidt StudiekeuzeOpMaat HAVO/VWO eindexamenkandidaten in hun studiekeuze en/of studenten die een andere studie of een masteropleiding zoeken: www.studiekeuzeopmaat.nl.

 
Gratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop