BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

       Jan VerhoevenJan Willem Verhoeven (1940) studeerde scheikunde aan de Universiteit van Amsterdam waaraan hij in 1969 promoveerde en sinds 1979 als hoogleraar in de organische chemie verbonden was en thans nog als emeritus. Zijn specialisatie ligt op het terrein van de fotochemie en de optische spectroscopie met bijzondere aandacht voor luminescentie-verschijnselen, voor elektrisch transport op moleculaire schaal en voor processen verwant aan de natuurlijke fotosynthese inclusief (zonne)energie-conversie. Hij is lid van de KNAW en heeft zitting in de redactie van diverse wetenschappelijke tijdschriften.
Gratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop