BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

       d-kohnstamm Dolph Kohnstamm (1937) studeerde psychologie aan de Universiteit van Amsterdam en was van 1973 tot 1998 hoogleraar in de ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit Leiden. Vanaf de eerste editie (1992) is hij als redacteur aan dit boek verbonden. In 2002 verscheen van zijn hand het boek Ik ben ik; de ontdekking van het zelf (De Bezige Bij/Amsterdam University Press).In 2015 verscheen daarvan een nieuwe editie bij 

www.bravenewbooks.nl

 

www.dolph-ritakohnstamm.nl/dolphkohnstamm
Gratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop