BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

       David de WolfDavid de Wolf (1934) studeerde natuurkunde te Amsterdam (GU) en promoveerde in 1968 te Eindhoven op een onderwerp betreffende golfvoortplanting in media met continu-wisselende eigenschappen. Hij was verbonden als wetenschappelijke medewerker 1962-82 aan RCA Laboratories in Princeton, New Jersey, en was hoogleraar elektrotechniek 1982-2003 te Virginia Tech in Blacksburg, Virginia. Hij is een Fellow van het Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) en van de Optical Society of America (OSA).
Gratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop