BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

       cees_barnasconi 150

Cees Barnasconi (1929) studeerde rechten en psychologie. Na enkele jaren in de advocatuur vervolgde hij zijn loopbaan in het internationale bedrijfsleven, waarvan 13 jaar buiten Nederland. Na zijn pensionering volgde hij de cursus Kunst als onderdeel van de propedeuse Cultuurwetenschappen aan de Open Universiteit. Aan verschillende HOVO's (VU, EUR en Tilburg) volgde hij de cursussen Moderne en hedendaagse Kunst. Ook gaf hij zelf cursussen en lezingen in zijn woonplaats.
Gratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop