BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

       Anton Cruysheer klein

Anton Cruysheer (1975) studeerde Culturele en Maatschappelijke Vorming aan de Hogeschool van Utrecht en vervolgens Archeologie en Prehistorie (master: Cultureel Erfgoed Management) aan de Vrije Universitieit in Amsterdam. Na diverse publicaties en enkele werkzame jaren als erfgoedadviseur bij het Archeologisch Diensten Centrum in Amersfoort, is de auteur sinds 2006 werkzaam bij de ABN AMRO bank. In zijn huidige functie is hij analist / accountmanager bij de afdeling Master Data Management. Daarnaast is hij onder meer actief als vrijetijdsarcheoloog en bestuurslid voor de AWN afdeling Naerdincklant - Archeologie Gooi- en Vechtstreek..
Gratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop