BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

       anna_van_der_plasAnna van der Plas (1976) studeerde Theaterwetenschap in Amsterdam en volgde de aanvullende eenjarige master Theaterdramaturgie in Utrecht. In de tussenliggende jaren was zij actief in uiteenlopende segmenten van het amateurtheatercircuit. Als publicist schreef ze onder andere voor de tijdschriften Boekman, Theaterschrift Lucifer en CUE en werkte ze mee aan enkele boekuitgaven. Enige jaren geleden verhuisde Anna naar België, waar ze sindsdien werkte voor het jongemakersfestival Bâtard en als projectmedewerker jeugdtheater bij het Vlaams Theaterinstituut. Ze publiceert nog steeds op regelmatige basis in zowel Nederland als België en is dramaturgiedocent aan het Centrum voor Amateurkunst Noord-Brabant.


Volg CultureelWoordenboek.nl:Gratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de schrijvers worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat financiële steun nodig. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over. Hoe?
Kijk onder Vriend worden?

paginatop