BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

       anna_van_der_plasAnna van der Plas (1976) studeerde Theaterwetenschap in Amsterdam en volgde de aanvullende eenjarige master Theaterdramaturgie in Utrecht. In de tussenliggende jaren was zij actief in uiteenlopende segmenten van het amateurtheatercircuit. Als publicist schreef ze onder andere voor de tijdschriften Boekman, Theaterschrift Lucifer en CUE en werkte ze mee aan enkele boekuitgaven. Enige jaren geleden verhuisde Anna naar België, waar ze sindsdien werkte voor het jongemakersfestival Bâtard en als projectmedewerker jeugdtheater bij het Vlaams Theaterinstituut. Ze publiceert nog steeds op regelmatige basis in zowel Nederland als België en is dramaturgiedocent aan het Centrum voor Amateurkunst Noord-Brabant.
Gratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop