BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

       Andre van OsAndré van Os (1966) studeerde nieuwste geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en specialiseerde zich in het moderne Midden-Oosten. Na een verblijf in het Midden-Oosten was hij werkzaam als redacteur bij de NOS en de NPS, waar hij de afdeling internet hielp opzetten. Daarna was hij eindredacteur van Spreekbuis, blad voor omroepmedewerkers Vervolgens werd hij hoofd internet bij de RVU educatieve omroep. Sinds april 2007 werkt hij voor Radio Nederland Wereldomroep.
In 1997 verscheen van zijn hand een beredeneerde Engelstalige bibliografie over Amsterdam (World Bibliographical Series van abc-Clio in Oxford). Daarnaast schreef hij commentaren in De Volkskrant, Trouw, Het Parool en Algemeen Dagblad over onder meer Israël, voormalig Joegoslavië en de Europese Unie.


Volg CultureelWoordenboek.nl:Gratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de schrijvers worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat financiële steun nodig. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over. Hoe?
Kijk onder Vriend worden?

paginatop